Mailing List

Θες να ενημερώνεσαι
για τις δράσεις μας;Συνάντησέ μας!

Έλα στην εβδομαδιαία συνάντησή μας 


Επόμενη συνάντηση:  Πέμπτη 06/10/2016
στο: SUD

(Αράτου 1, μεταξύ Οθωνος Αμαλίας & Αγίου Ανδρέου)

Photos
IMGP3364
Image Detail

Δράσεις 2011

Την Τετάρτη 14/12/2011 είναι η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές!

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. θα κάνουμε απολογισμό της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας, θα συζητήσουμε τυχόν αλλαγές στο υπάρχον καταστατικό και θα ψηφίσουμε το καινούριο μας Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η όλη διαδικασία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 14/12/2011 στο Σπίτι του Πολίτη, Αγ. Γεωργίου 104 (επάνω από τις σκάλες της Πατρέως) και ώρα 18.00-21.00.
Προσοχή: Η κάλπη κλείνει στις 8.45 ακριβώς για να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων ως τις 9.

Όσοι ενδιαφέρεστε να θέσετε υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή να συμμετάσχετε στη διαδικασία ως μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής στείλτε e-mail με όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο στη διεύθυνση aegee_patra@yahoo.gr ως και τις 13/12/2012.
 
Το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου η AEGEE-Πάτρα διοργανώνει ένα Local Training Course (LTC). 

Όμως τι εστί LTC;;
Πρόκειται για την εσωτερική εκπαίδευση των μελών μας, δηλαδή οι συμμετέχοντες μέσω διαλέξεων/παρουσιάσεων/δράσεων/παιχνιδιών θα μάθουν περισσότερα για την AEGEE καθώς και θα αποκομίσουν πρακτικές γνώσεις σχετικά με διάφορους τομείς της λειτουργίας της (Public Relations, εύρεση χορηγιών, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, διοργάνωση event/project όπως το Summer University...). Πρόκειται για γνώσεις που είναι χρήσιμες γενικότερα στη ζωή μας και δεν περιορίζονται μόνο στα πλαίσια δράσης της AEGEE!!

Επομένως:
αν είστε γραμμένοι στη mailing list μας εδώ και καιρό αλλά δεν έχετε ασχοληθεί μέχρι τώρα,
αν είστε νέα μέλη και θέλετε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε τοπικό επίπεδο ή απλά να μάθετε λεπτομέρειες για την οργάνωση στην οποία ανήκετε,
αν είστε παλιότερα μέλη και θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να προσφέρετε περισσότερο στην AEGEE και να την αναπτύξετε ή
αν είστε παλιά, πολύ παλιά μέλη και θέλετε να περάσετε να πείτε απλά ένα γεια (!) τότε...

το LTC είναι η ευκαιρία που περιμένατε :)

Θα σας περιμένουμε στo αμφιθέατρo ΗΛ4 των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (συμπεριλαμβάνονται γεύματα στην εστία).
Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε άτομα και από άλλες αντέννες της Ελλάδας!

Πρόγραμμα
Σάββατο 10/12
10.30-2.00: πρωινή συνεδρία
2.00-3.00: γεύμα
3.00-6.30: απογευματινή συνεδρία
6.30: Δείπνο
Κυριακή 11/12
11.00-2.00: πρωινή συνεδρία 
2.00-3.00: γεύμα
 

Η AEGEE-Πάτρα σας προσκαλεί στην παρουσίαση της δράσης της την
• Τετάρτη 9/11, ώρα 13.15
• Τρίτη 15/11, ώρα 13.15
στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Η AEGEE (πρόφερε: «αεζέ») είναι μια πανευρωπαϊκή οργάνωση φοιτητών που δρα σε περισσότερες από 200 πόλεις και έχει στόχο να φέρει κοντά τους
νέους όλης της Ευρώπης μέσα από την δημιουργικότητα και φυσικά την διασκέδαση! Απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς/ μεταπτυχιακούς/ διδακτορικούς) ανεξαρτήτως πεδίου σπουδών. Θα βρείτε πολλά οικονομικά ταξίδια και προγράμματα ποικίλου ενδιαφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες την Τετάρτη, καθώς και στο site
http://www.aegee.upatras.g​r/

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν μπορεί να παρευρεθεί την Τετάρτη μπορεί
να επικοινωνήσει μαζί μας στέλνοντας μας e-mail στο

aegee_patra@yahoo.gr

ή καλώντας μας:

Γιώργος 6942822759
Κώστας 6941666906

 

Εγκρίθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχέση με την κοινωνική επιχειρηματικότητα, ένα concept που γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό και που προσελκύει ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό θαυμαστών όλων των ηλικιών. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με το αντικείμενο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και η εκπαίδευση τους σε βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες έτσι ώστε να ξεκινήσουν να γίνονται φορείς αλλαγής πίσω στις οργανώσεις τους.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τι είναι η κοινωνική επιχειρηματικότητα, να μιλήσετε με κοινωνικούς επιχειρηματίες, να ανακαλύψετε τι συμβαίνει στη χώρα μας, να μάθετε από τις πραγματικότητες άλλων χωρών, εξασκήσετε τις ηγετικές σας δεξιότητες και να αποκτήστε νέες, να διευρύνετε τα όρια της φαντασίας σας, να συνεργαστείτε με άτομα απ όλη την Ευρώπη και... να κάνετε τις ιδέες σας πράξη!

“Be the change that you want to see in the world”

Gandhi

Η AEGEE-Πάτρα θα στείλει δύο άτομα. Πληρώνονται όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής στη Λετονία καθώς και το 70% των εισιτηρίων σας. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ. Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την φόρμα και στείλτε τη στο eleni.baltatzi@gmail.com μέχρι και τις 26.08.


Don t miss it! ;-)

 

Η AEGEE ιδρύθηκε το 1985 στο Παρίσι και αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκές οργανώσεις φοιτητών, με 15.000 μέλη σε παραπάνω από 200 πανεπιστημιακές πόλεις σε 40 χώρες της Ευρώπης. Στόχοι της είναι η επικοινωνία και η συνεργασία των νέων της Ευρώπης, η αύξηση της κινητικότητας και η δημιουργία διαπροσωπικών σχέσεων και φιλίας μεταξύ τους. Περισσότερες πληροφορίες στο www.aegee.upatras.gr ή www.aegee.org.

Στην Πάτρα το αντίστοιχο τοπικό παράρτημα λειτουργεί από το 1998 και έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία αρκετές δράσεις με τη συμμετοχή φοιτητών από όλη την Ευρώπη, καθώς και τοπικές δράσεις με τη συμμετοχή νέων της πόλης μας.

Τα Θερινά Πανεπιστήμια είναι μια από τις βασικότερες δράσεις που πραγματοποιούνται πανευρωπαϊκά κάθε χρόνο και πρόκειται για δημιουργικά δεκαπενθήμερα όπου προβάλλουν τον πολιτισμό, την ενεργή συμμετοχή, και τις ευρωπαϊκές αξίες. Το φετινό Θερινό Πανεπιστήμιο της AEGEE-Πάτρα πραγματοποιείται στην Πάτρα, στην Κουρούτα και στη Ζάκυνθο. Διαρκεί 15 ημέρες (14-28 Ιουλίου), φιλοξενώντας 35 φοιτητές από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και διοργανωτές 10 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Το θέμα του είναι η Ελληνική Μυθολογία, οι απαρχές της και η εξέλιξή της κατά το πέρασμα των αιώνων (www.aegee.upatras.gr/su11). 

Οι φιλοξενούμενοι, εκτός από τα μαθήματα ελληνικής μυθολογίας, θα διδαχθούν τα βασικά της ελληνικής γλώσσας, θα μάθουν παραδοσιακούς χορούς, θα δοκιμάσουν τα φαγητά μας και τα ποτά μας και κυρίως θα κάνουν νέους φίλους. Επίσης, θα ξεναγηθούν σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης μας (Δημαρχείο, Αγ. Ανδρέας, Κάστρο, Αρχαίο Ωδείο, Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, Αρχαιολογικό Μουσείο) καθώς και στην Αρχαία Ολυμπία, στο Κάστρο της Κυλλήνης και στη Ζάκυνθο.

Ευχαριστούμε, για τις ευγενικές τους χορηγίες, την αρτοβιομηχανία "Δερβίσης", τη γαλακτοβιομηχανία "Πρώτο", την "Agrino", την "Melissa", τα supermarket "LIDL", την εταιρία αναψυκτικών "3E" και την "Achaia Clauss". Επίσης ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Δήμο Πατρέων, την Εκκλησία της Αγίας Σοφίας και την "ΤΡΕΝΟΣΕ". Χωρίς τη συμπαράστασή τους, η διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Language
GreekEnglish
official mobile app

το επίσημο μας application για κινητά είναι διαθέσιμο για android & IOS

 

μπορείτε να το κατεβάσετε εδω:android & IOS

μην ξεχάσεις να το βαθμολογίσεις

Future Events