Mailing List

Θες να ενημερώνεσαι
για τις δράσεις μας;Συνάντησέ μας!

Έλα στην εβδομαδιαία συνάντησή μας 


Επόμενη συνάντηση:  Πέμπτη 06/10/2016
στο: SUD

(Αράτου 1, μεταξύ Οθωνος Αμαλίας & Αγίου Ανδρέου)

Photos
su061
Image Detail

Παλιές Δράσεις

Το τέλος του χρόνου (4 - 12 Δεκεμβρίου) βρήκε την AEGEE-Πάτρα στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου European School 1 σε συνεργασία με την AEGEE-Academy. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου 25 νέα μέλη της AEGEE από όλη την Ευρώπη ταξίδεψαν ως την Πάτρα για να εκπαιδευτούν σε θέματα δημοσίων σχέσεων, αναζήτησης χορηγών, υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού κλπ.

Σχετική ιστοσελίδα: www.aegee-academy.org/es/page.php?id=32

 

 

Media School 16 - 20 Νοεμβρίου 2002 

Πρόκειται για ένα σεμινάριο επιμορφωτικού χαρακτήρα με θέμα τα Μ.Μ.Ε. και τη χρήση τους στην εποχή μας. Για 5 ημέρες, 15 φοιτητές από χώρες της Ευρώπης επισκέφθηκαν την πόλη μας για να παρακολουθήσουν μαθήματα τεχνολογικής εκπαίδευσης πάνω στα Μ.Μ.Ε., χωρίς φυσικά να μείνουν μόνο εκεί. Κι αν νομίζετε πώς ήταν βαρετό, πώς θα σας φαινόταν αν κάθε πρωί χαμογελαστά πρόσωπα έδιναν μάχη για να σας ξυπνήσουν και να προσπαθήσουν να προλάβετε το σωστό λεωφορείο για να φτάσετε στο Πανεπιστήμιο; Εκεί, μετά από το πρωινό να ξεκινήσετε στο χώρο του συνεδριακού κέντρου μαθήματα για σκηνοθεσία, μοντάζ και πολλά άλλα όπου κατά την διάρκειά τους το πνεύμα της AEGEE ήταν έντονο και έδειχνε πως ένα μάθημα δεν είναι ποτέ μόνο μάθημα!!! Η μέρα όμως περνούσε χωρίς να το καταλαβαίνουμε και γρήγορα ερχόταν η ώρα για την βραδινή μας έξοδο. Αν και ο χρόνος ήταν περιορισμένος και η κούραση "μας χτυπούσε την πόρτα" αυτό δεν μας εμπόδισε να περάσουμε 5 βράδια με πολύ κέφι και ακόμα περισσότερη διάθεση να έρθουμε κοντά και να δείξουμε στους φίλους μας την ελληνική αντίληψη της διασκέδασης. Έτσι, χωρίς να το καταλάβουμε καλά καλά, έφτασε η τελευταία μέρα της δράσης η οποία δίκαια από πολλούς χαρακτηρίστηκε η ομορφότερη αφού εκμεταλλευόμενοι τον ήλιο βρήκαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε σε όμορφες γωνιές της παλιά πόλης και να γευτούμε λίγη από την διάσημη μαυροδάφνη της Achaia Clauss.
Έτσι άρχισε και τελείωσε ένα event που έκανε "almost famous" την αντένα μας για την γρήγορη και τέλεια διοργάνωσή του. Όπως ένας από τους ομιλητές είπε: "If you are planning to organize a perfect event in less than 10 days you''d better address to AEGEE-Patra".

Το event συνδιοργανώθηκε με την AEGEE TV που είναι μια ομάδα με στόχο να βιντεοσκοπεί και να μεταδίδει μέσω διαδικτύου τα events της AEGEE!

Κατά την διάρκεια του Media School, επισκεφθήκαμε και τον τηλεοπτικό σταθμό Πάτρα TV όπου έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις τους. Μάλιστα, το θέμα προβλήθηκε και στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού! Mπορείτε να κατεβάσετε και το βίντεο με το ρεπορτάζ του σταθμού αφιερωμένο στην AEGEE.

 

 

 


Language
GreekEnglish
official mobile app

το επίσημο μας application για κινητά είναι διαθέσιμο για android & IOS

 

μπορείτε να το κατεβάσετε εδω:android & IOS

μην ξεχάσεις να το βαθμολογίσεις

Future Events