Mailing List

Θες να ενημερώνεσαι
για τις δράσεις μας;Συνάντησέ μας!

Έλα στην εβδομαδιαία συνάντησή μας 


Επόμενη συνάντηση:  Πέμπτη 06/10/2016
στο: SUD

(Αράτου 1, μεταξύ Οθωνος Αμαλίας & Αγίου Ανδρέου)

Photos
su085
Image Detail

Δράσεις 2010

Η AEGEE-Πάτρα διοργανώνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ώρες 11:00-18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την ημερίδα με θέμα «Σκέψου κοινωνικά – Δράσε επιχειρηματικά». Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των νέων της Πάτρας σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο, η επαφή τους με κοινωνικούς επιχειρηματίες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, η αναγνώριση των τοπικών κοινωνικών αναγκών που μπορούν να λειτουργήσουν ως επιχειρηματικές ευκαιρίες και ο σχηματισμός ομάδων εργασίας που θα αρχίσουν να δουλεύουν πάνω στη δημιουργία προτάσεων για λύσεις των τοπικών προβλημάτων. 

Μια μοναδική ευκαιρία για να μιλήσετε με τους διακεκριμένους Ashoka Fellows, Anders Wilhelmson, ιδρυτή του Peepoople στη Σουηδία και Barbara Sadowska, ιδρύτρια του Barka στην Πολωνία, και να μάθετε όχι μόνο για το έργο τους αλλά και για το ξεκίνημά τους.


Δέκα από τους συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, πάνω στην εκκίνηση μιας επιτυχημένης κοινωνικής επιχείρησης και να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα τους. Το εθνικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 17-19 Δεκεμβρίου. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.


Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας επισκεφθείτε το : http://seproject.org/wordpress/?p=208

 

Άλλη μία χρονία πέρασε και έτσι και φέτος ήρθε η ώρα για την AEGEE-Πάτρα να κλείσει την επιτυχημένη της χρονιά πραγματοποιώντας γενική συνέλευση μελών, κατά τη διάρκεια της οποίας κάνουμε απολογισμό της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας, προτείνουμε τυχόν αλλαγές στο υπάρχον καταστατικό και ψηφίζουμε το καινούριο μας διοικητικό.


Η όλη διαδικασία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 4:30 - 9 μμ στο σπίτι του Πολίτη.

Το πρόγραμμα θα είναι το ακόλουθο:


4:30 - 6:00 μμ --> Απολογισμός χρονιάς και συζήτηση προτάσεων αλλαγής καταστατικού,

 

6:00 - 8:45 μμ --> Εκλογική Διαδιακασία

 

8:45 - 9:00 μμ --> Καταμέτρηση ψήφων από την εφορευτική επιτροπή

 

Όσοι ενδιαφέρεστε να θέσετε υποψηφιότητα για μέλη του νέου Δ.Σ. ή να συμμετάσχετε στη διαδικασία ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής στείλτε mail με όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο στη διεύθυνση aegee_patra@yahoo.gr

 

 

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!

 

Η AEGEE-Πάτρα σε συνεργασία με την AEGEE-Novi Sad θα διοργανώσουν από τις 15 έως τις 30 Ιουλίου ένα Θερινό Πανεπιστήμιο σε περιοχές του Νόβι Σαντ, του Βελιγραδίου, του Ν. Αχαΐας και του Ν. Ζακύνθου με συμμετέχοντες 35 φοιτητές από όλη την Ευρώπη και διοργανωτές 7 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Νόβι Σαντ και 8 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το θέμα του είναι τα ελληνικά και σέρβικα έθιμα και παραδόσεις, η συσχέτισή τους, καθώς και η επαφή με τον πολιτισμό των δύο αυτών σημαντικών βαλκανικών λαών.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.aegee.upatras.gr/tsu10/

 

Η περσινή εκστρατεία μας ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ φέτος είναι υποψήφια για το βραβείο "Καρλομάγνος" !!!
Το γραφείο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη Ελλάδα επέλεξε εμάς να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα.

Χωρίς την ομαδική συνεργασία δε θα είχαμε καταφέρει σίγουρα πολλά! Και η υποψηφιοτητα αυτή, η οποία είναι μια μεγάλη διάκριση, ανήκει σε όλους εμάς που είμαστε στην AEGEE.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο μπείτε στα παρακάτω λινκ

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο http://www.parethesi.gr/

 

Η AEGEE-Πάτρα σας προσκαλεί στην παρουσίαση των θερινών πανεπιστημίων (summer universities) την Τετάρτη 17/3, ώρα 13.30, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Η AEGEE (πρόφερε: «αεζέ») είναι μια πανευρωπαϊκή οργάνωση φοιτητών που δρα σε 240 πόλεις και έχει στόχο να φέρει κοντά τους νέους όλης της Ευρώπης μέσα από την δημιουργικότητα και φυσικά την διασκέδαση! Απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς/ μεταπτυχιακούς/ διδακτορικούς) ανεξαρτήτως πεδίου σπουδών. Θα βρείτε πολλά οικονομικά ταξίδια και προγράμματα ποικίλου ενδιαφέροντος. Το καλοκαίρι οργανώνονται τα Summer Universities διάρκειας συνήθως 2 εβδομάδων που προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση και πολλές δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες την Τετάρτη, καθώς και στο site http://www.projects.aegee.org/suct/su2010/ . Εάν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν μπορεί να παρευρεθεί την Τετάρτη μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στέλνοντας μας e-mail στο aegee_patra@yahoo.gr ή καλώντας μας:
Θεανώ 6978582901 (what''s up)
Τάσος 6976588219

 


Language
GreekEnglish
official mobile app

το επίσημο μας application για κινητά είναι διαθέσιμο για android & IOS

 

μπορείτε να το κατεβάσετε εδω:android & IOS

μην ξεχάσεις να το βαθμολογίσεις

Future Events